Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Styret
Styret
Dato 2. mars
Tid 18.00 - 20.00
Billett 0,- / 50,-
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

SAMFUNDSMØTE: Sommerfugler & Naturens Rike

Lær mer om dyr, sommerfugler og hvilke trusler de står ovenfor

Naturen rundt oss rommer så mangt og vi mennesker er helt avhengige av den. I naturen finner vi de rareste, morsomste og fineste skapninger som det er helt umulig å ikke bli fascinert av. Det at noe kan gå fra å være en larve for så å utvikle seg til å bli et fargerikt flaksende vesen er jo helt utrolig!!

På lørdag skal vi se mer på både sommerfugler, men og snakke om andre dyr og insekter i naturens rike. Vi skal snakke om truslene mot naturen og hva som står på spill. Med oss har vi trondheimsstudenten Peik Wieland, som driver instagrammen @moths_and_butterflies hvor han deler bilder han selv har tatt.

Peik har vært interessert i dyr hele livet, og har siden ungdommen samlet og avlet opp Sommerfugler. Samlingen hans består av insekter fra både Norge og resten av verden. Deler av den har vært utstilt på Munch-museet og Naturhistorisk museum i Oslo, men også på Realfagsbiblioteket på gløshaugen. Han har tilbragt en sommer som sommerfuglguide i Sør-amerika, og holdt flere foredrag om disse spennende flyvende skapningene. Sammen skal vi lære litt mer om disse flotte dyrene og hvordan de utvikler seg fra små larver til praktfulle sommerfugler. Til slutt skal vi bli litt klokere på hvilke trusler de står ovenfor i en stadig mer nedbygget natur.


Presse? Spørsmål? Send til styret@samfundet.no
Reservere bord? Send til styret-bordreservasjon@samfundet.no Sjå mindre

Dagsorden: https://samfundet.no/upload/documents/files/000/001/201/Dagsorden__Sommerfugl!.docx_%281%29.pdf?1709232572

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler