Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 4. november 2015
Tid 20.00 - 22.00
Billett 180,- / 250,-
Aldersgrense 20 år

Trond-Viggo Torgersen med Tore Sagen: Hvorfor det?

"Hvor blir det hvite i snøen av når den smelter?" "Hvorfor damper det fra munnen når du puster og det er kaldt, men ikke fra rumpa når du promper?" Og selvfølgelig: "Hva er meningen med livet?". I november får du muligheten til å spørre Trond-Viggo Torgersen og Tore Sagen om akkurat det du vil!

Til høsten skjer det igjen! Onsdag 4. november er «Hvorfor det» med Trond-Viggo Torgersen tilbake på Studentersamfundet, og denne gangen har han med seg Tore Sagen, gladgutten vi alle kjenner fra Radioresepsjonen.

Showet er blitt kalt ekstrem teatersport, og mental strikkhopping, og konseptet er enkelt: Trond-Viggo og Tore oppfordrer publikum til å stille spørsmål om hva som helst. Alt fra «hvorfor må jeg tenke sjæl?» til «hvordan kommer en maur seg inn i leiligheten min som ligger fire etasjer opp?» Med andre ord, dette er en perfekt aften for et nysgjerrig publikum.

Det kan lønne seg å forberede noen spørsmål på forhånd, for når showet først har startet, vil hjernen klikke, og latterkulene gjøre det vanskelig å tenke klart. Showet ble i 2008-2009 sendt på TV, og høstet gode kritikker og høye seertall. Nå har du sjansen til å virkelig få utnyttet orakelpotensialet til to av Norges morsomste komikere. Når var det igjen? Onsdag 4. november på Studentersamfundet i Trondhjem.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler