Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Storsalen
Organizer Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Date 4. November 2015
Time 20:00 - 22:00
Ticket 180,- / 250,-
Age limit 20 years

Trond-Viggo Torgersen with Tore Sagen: Hvorfor det?

"Hvor blir det hvite i snøen av når den smelter?" "Hvorfor damper det fra munnen når du puster og det er kaldt, men ikke fra rumpa når du promper?" Og selvfølgelig: "Hva er meningen med livet?". I november får du muligheten til å spørre Trond-Viggo Torgersen og Tore Sagen om akkurat det du vil!

Til høsten skjer det igjen! Onsdag 4. november er «Hvorfor det» med Trond-Viggo Torgersen tilbake på Studentersamfundet, og denne gangen har han med seg Tore Sagen, gladgutten vi alle kjenner fra Radioresepsjonen.

Showet er blitt kalt ekstrem teatersport, og mental strikkhopping, og konseptet er enkelt: Trond-Viggo og Tore oppfordrer publikum til å stille spørsmål om hva som helst. Alt fra «hvorfor må jeg tenke sjæl?» til «hvordan kommer en maur seg inn i leiligheten min som ligger fire etasjer opp?» Med andre ord, dette er en perfekt aften for et nysgjerrig publikum.

Det kan lønne seg å forberede noen spørsmål på forhånd, for når showet først har startet, vil hjernen klikke, og latterkulene gjøre det vanskelig å tenke klart. Showet ble i 2008-2009 sendt på TV, og høstet gode kritikker og høye seertall. Nå har du sjansen til å virkelig få utnyttet orakelpotensialet til to av Norges morsomste komikere. Når var det igjen? Onsdag 4. november på Studentersamfundet i Trondhjem.

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals