Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 14. august 2015
Tid 23.59 - 01.59
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 20 år

Great News

Great News er et hazy pop-/rock-band fra Bergen, bestående av Even Kjelby (gitar, vokal) Ole Kristian Einarsen (bass) og Lars Platou (trommer). Bandet ble dannet med en enkel visjon: å spille så mange konserter som mulig – ”fordi det er det beste som finnes”.

Great News spiller daze-pop like potent som stigende bobler i den fineste champagne. Aperitiffen består av søvnløse sommernetter med tropevarme og badenachspiel. Inspirasjonen er hentet fra Amerikas solfylte vestkyst, California. Den naive positiviteten finner man igjen i bandets liveshow. Den nylig utgitte singelen ”The Blind” ble godt mottatt i hjembyen, og resulterte i en utsolgt debutkonsert på en av Bergens fineste scener (Bergen Kunsthall) samt oppvarmingskonsert for det verdenskjente bandet Unkown Mortal Orchestra. Sangens budskap er enkel og oppløftende – god stemning og mangel på bekymringer. Oppfølgings-singelen – ”Love Her” – slippes allerede 9. September, bandet er denne høsten allerede booket til å spille på den Elleville Festen samt i samarbeid med Perfect Sounds Forever på deres årlige høstfestival.

Time to spread The Great News!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler