Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Knaus
Organizer Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Date 14. August 2015
Time 23:59 - 01:59
Ticket Ticket included with entrance
Age limit 20 years

Great News

Great News er et hazy pop-/rock-band fra Bergen, bestående av Even Kjelby (gitar, vokal) Ole Kristian Einarsen (bass) og Lars Platou (trommer). Bandet ble dannet med en enkel visjon: å spille så mange konserter som mulig – ”fordi det er det beste som finnes”.

Great News spiller daze-pop like potent som stigende bobler i den fineste champagne. Aperitiffen består av søvnløse sommernetter med tropevarme og badenachspiel. Inspirasjonen er hentet fra Amerikas solfylte vestkyst, California. Den naive positiviteten finner man igjen i bandets liveshow. Den nylig utgitte singelen ”The Blind” ble godt mottatt i hjembyen, og resulterte i en utsolgt debutkonsert på en av Bergens fineste scener (Bergen Kunsthall) samt oppvarmingskonsert for det verdenskjente bandet Unkown Mortal Orchestra. Sangens budskap er enkel og oppløftende – god stemning og mangel på bekymringer. Oppfølgings-singelen – ”Love Her” – slippes allerede 9. September, bandet er denne høsten allerede booket til å spille på den Elleville Festen samt i samarbeid med Perfect Sounds Forever på deres årlige høstfestival.

Time to spread The Great News!

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals