Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 18. august 2015
Tid 22.00 - 00.00
Billett 140,- / 190,-
Aldersgrense 20 år

Sensommerfest; CLMD mm.

På sensommerfest 18. august inviterer vi alle i Trondheim til Storsalen for å danse seg svette til deilig elektronika. Da kommer CLMD for å spille og det kommer til å bli en herlig helaften med god musikk og kjente hits.

Det startet så smått med to barndomskompiser i en kjeller på Snarøya. CLMD har idag vokst seg til å bli en internasjonal merkevare med millioner av streams, platesalg og rotasjon på nattklubber i alle verdensdeler. Basstunge superbangere som ”Black Eyes and Blue”, ”Falling Like Angels” og ”The Stockholm Syndrome” har blitt allemannseie på spillelister verden over, godt hjulpet av oppmerksomhet fra velrennomerte radiostasjoner – deriblant i sendeflata til selveste DJ-kongen sjøl, Pete Tong. Den siste hiten “Did It Again” er intet unntak. .

Venneprosjektet CLMD er idag blitt historie, men konseptet og brandet CLMD drives videre av Martin Danielle. Det er et fyrverkeri av et show i liveformat, med stort fokus på det audiovisuelle med “Create Love, Music, Dreams” som det underliggende motto for prosjektet.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler