Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Storsalen
Organizer Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Date 18. August 2015
Time 22:00 - 00:00
Ticket 140,- / 190,-
Age limit 20 years

Sensommerfest; CLMD mm.

På sensommerfest 18. august inviterer vi alle i Trondheim til Storsalen for å danse seg svette til deilig elektronika. Da kommer CLMD for å spille og det kommer til å bli en herlig helaften med god musikk og kjente hits.

Det startet så smått med to barndomskompiser i en kjeller på Snarøya. CLMD har idag vokst seg til å bli en internasjonal merkevare med millioner av streams, platesalg og rotasjon på nattklubber i alle verdensdeler. Basstunge superbangere som ”Black Eyes and Blue”, ”Falling Like Angels” og ”The Stockholm Syndrome” har blitt allemannseie på spillelister verden over, godt hjulpet av oppmerksomhet fra velrennomerte radiostasjoner – deriblant i sendeflata til selveste DJ-kongen sjøl, Pete Tong. Den siste hiten “Did It Again” er intet unntak. .

Venneprosjektet CLMD er idag blitt historie, men konseptet og brandet CLMD drives videre av Martin Danielle. Det er et fyrverkeri av et show i liveformat, med stort fokus på det audiovisuelle med “Create Love, Music, Dreams” som det underliggende motto for prosjektet.

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals