Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Strossa
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 27. august 2015
Tid 18.00 - 20.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år

Resirkulert lyd og The Vintage Experience

Hør her alle musikkfantaster, kleselskere og gjenbruksentusiaster! Gjennom et samarbeid med Resirkulert lyd og etter inspirasjon fra Cape Towns stilige vintagekonsept arrangerer vi Aftens: Resirkulert lyd og The Vintage Experience for første gang på Samfundet.

Dette blir en helaften hvor gjenbruk er i fokus. Kvelden begynner med vintagemarked og fortsetter med herlig musikk for alle og en hver. Vi har fått med oss dj-en Sellia som skal spille gjennom hele kvelden. Noe av musikken dere får høre er fra kampanjen Resirkulert lyd.
Resirkulering har ikke alltid hatt det beste rykte, og det er noe organisasjonen Loop ønsker å endre på. De startet kampanjen Resirkulert lyd i 2014, og er nå på sitt andre år. Gjennom å få med seg kjente artister til å remixe, covre og resirkulere sanger de selv eller andre har skrevet, er de med på å gjøre gjenvinning kult.

Arrangementet starter med et vintagemarked, The Vintage Experience, som begynner kl. 18 og varer frem til kl. 21. Konseptet fungerer slik: Denne ettermiddagen kommer flere selgere med lidenskap for vintage- og secondhandklær med sine fineste bruktskatter og gir deg mulighet til å kapre dem. Utvalget er av kvalitetsklær fra alle verdens hjørner fra 30-tallet og frem til i dag. Her kan du finne alt fra en hjemmesydd snittkjole slik som husmødrene gikk med i festlige lag til en baggy dongeribukse som før ble brukt til loffing, men som i dag er blitt trendy. Kanskje finner du din nye yndlingsgenser som det viser seg at du ikke kan leve uten?

Klær har sjel, og med å kjøpe plagg direkte fra dens forrige eier kan du få muligheten til å høre plaggets historie. Denne måten å resirkulere på er stilig for den tilfører nytt liv til plagget og utfordrer dagens vaner om å kjøpe klær ubrukt og masseprodusert. I tillegg er det et viktig tiltak for miljøet!
Har du lyst til å selge klær denne kvelden? Vi har 10 plasser ledige til deg/dere som vil selge vintage- og secondhandklær i god stand og kvalitet. Kontakt oss for mer informasjon. En plass her er gratis. Mail: Sophia.j.johansson@gmail.com
NB! Husk kontanter og et bærenett.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler