Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Styret
Styret
Dato 9. mars 2016
Tid 20.00 - 22.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år

ProtestPub

Hvor blir det av de radikale og kritiske stemmene blant studenter og ansatte?

Er det på tide å tenkte nytt rundt hva slags institusjon universitetet skal være?

New Public Management-spøkelset rir over europeiske universiteter. I København, Amsterdam og London protesteres det og universiteter okkuperes. Her i Norge er det som vanlig ganske rolig, med noen få unntak. Sammen med den uavhengige faggruppen «ProtestPub» inviterer vi til paneldebatt om universitetets framtid.

Temaet for dette debattmøtet er: «Hva skal et universitet være: Vaktbikkje, skole eller fabrikk?», hvor vi utfordrer paneldeltakerne til å reflektere rundt hvor det blir av de radikale og kritiske røstene blant studenter og ansatte.

Debatten er den første i en serie åpne debattmøter hvor målet er å sette fokus på universitetets samfunnsoppdrag, hvordan dette defineres og hvem som definerer dette.

Deltakere i denne debatten er valgt etter tema, og vi har denne gangen fått Elise Djupedal (universitetslektor ved PLU - NTNU og aktiv samfunnsdebattant), Jone Trovåg (Leder av Studenttinget), Bente Rasmussen (professor i sosiologi og aktiv debattant i Universitetsavisa), samt Ronny Kjelsberg (Universitetslektor ved Fakultet for Teknologi, Nestleder NTL NTNU) til å delta i debattpanelet. Ordstyrer er Per Fridtjof Larssen.

Debatten varer i ca 1,5 til 2 timer, med innlagt pause. Klubben holdes åpen etter møtet, så det blir mulig å diskutere og mingle i etterkant.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler