Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Styret
Styret
Dato 15. november 2014
Tid 19.00 - 21.00
Billett
Aldersgrense 20 år

Her kommer Mummi! [festmøte]

I år er Tove Janssons hundreårsjubileum og det må vi selvfølgelig feire.

Hva er det egentlig ved Tove Janssons verden som appellerer til barn, unge og deres foreldre den dag i dag? Finn frem de beste Mummi-effektene du har, kle deg ut som din favorittfigur fra Janssons fortryllende verden og sett av denne kvelden til et nostalgisk dypdykk tilbake til barndommen.

Med oss i kveld har vi Maria Österlund, litteraturviter fra Åbo Akademi i Finnland, som blant annet har forsket på Janssons Mummi-figurer.

TSS og Knauskoret vil stå for den rette stemningen med sine kunstneriske innslag.

Bordreservasjon: Reservering av bord åpner 48 timer før Samfundsmøtet starter. For reservasjon send mail til styret-huskoordinator@samfundet.no. Dersom møtet starter klokka 19.00 en lørdag, kan du altså reservere fra 19.00 den foregående torsdagen. I alle tilfeller gjelder førstemann til mølla–prinsippet. Bordreserveringen stenger fire timer før Samfundsmøtet starter.

Dette festmøtet opererer med priser som for vanlige Samfundsmøter. Dette er ikke typisk for festmøter, men noe Styret prøver ut for denne anledningen.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler