Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 5. april 2016
Tid 19.30 - 21.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år

FOMOfestivalen: Fotoutstilling

Velkommen til fotoutstillingen FoF (Fear of Forgetting)! Tirsdag 5. april blir det vernissage fra kl 19.30. Utstillingen vil bli hengendes hele festivalen.

Fire avgangsstudenter ved Norsk Fotofagskole i Trondheim stiller ut 9 utvalgte bilder i Klubben fra tirsdag til torsdag.

Eivind Hamran (f.1994) lar seg styre av underbevisstheten, og skaper nye virkeligheter fra dag til dag. Hans "FoF" er frykten for å gå glipp av det "perfekte" øyeblikket.

Ellinor Egeberg (f.1993) utfordrer tradisjonelle kjønnsroller med fargerike og surrealistiske komposisjoner. Hennes "FoF" går ut på frykten for å ikke skape det bildet hun har i hodet.

Johannes Laukeland Fester Sunde (f.1991) fascineres av mennesket, og produserer dramaturgisk sterke motefotografier med elegante unge kvinner. Hans "FoF" er å glemme menneskets potensiale.

Runa Amanda (f.1995) er kunstfotograf med et poetisk, surrealistisk og drømmende uttrykk. Hun utforsker sin egen virkelighet, og setter den i et nytt perspektiv i sine personlige prosjekter. Hennes "FoF" er å ikke klare å forstå seg selv.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler