Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Klubben
Organizer Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Date 5. April 2016
Time 19:30 - 21:00
Ticket Ticket included with entrance
Age limit 18 years

FOMOfestivalen: Fotoutstilling

Velkommen til fotoutstillingen FoF (Fear of Forgetting)! Tirsdag 5. april blir det vernissage fra kl 19.30. Utstillingen vil bli hengendes hele festivalen.

Fire avgangsstudenter ved Norsk Fotofagskole i Trondheim stiller ut 9 utvalgte bilder i Klubben fra tirsdag til torsdag.

Eivind Hamran (f.1994) lar seg styre av underbevisstheten, og skaper nye virkeligheter fra dag til dag. Hans "FoF" er frykten for å gå glipp av det "perfekte" øyeblikket.

Ellinor Egeberg (f.1993) utfordrer tradisjonelle kjønnsroller med fargerike og surrealistiske komposisjoner. Hennes "FoF" går ut på frykten for å ikke skape det bildet hun har i hodet.

Johannes Laukeland Fester Sunde (f.1991) fascineres av mennesket, og produserer dramaturgisk sterke motefotografier med elegante unge kvinner. Hans "FoF" er å glemme menneskets potensiale.

Runa Amanda (f.1995) er kunstfotograf med et poetisk, surrealistisk og drømmende uttrykk. Hun utforsker sin egen virkelighet, og setter den i et nytt perspektiv i sine personlige prosjekter. Hennes "FoF" er å ikke klare å forstå seg selv.

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals