Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Edgar
Arrangør Kafé- og Serveringsgjengen
Kafé- og Serveringsgjengen (KSG)
Dato 8. september 2016
Tid 20.00 - 22.00
Billett 100,- pris
Aldersgrense 18 år

Edgar sessions: Amanda Tenfjord//Friday Wine

Denne torsdagen har vi gleden av å presentere en dobbelkonsert hvor inntektene av billettsalget skal gå til Leger uten grenser. Bli med og støtt opp om en god sak, og få deg litt underholdning i samme slengen!

Som en del av aksjonsuken 2016 arrangerer MedHum konsert på Samfundet. Med Amanda Tenfjord og Friday Wine blir dette uten tvil en magisk kveld!

Amanda Tenfjord (19) har i løpet av kort tid gjort seg bemerket som en talentfull artist med fantastisk stemme. Sammen med artister som Highasakite, Ine Hoem og Mikhael Paskalev er hun vinner av Musikkprisen (2015). Amanda vil fremføre egenkomponerte låter sammen med sitt band.

Friday Wine er en pop-aktig aperitif som passer til alle ukens dager. Det blir en god blanding av egne og stjålne låter fremført av fjonge indøkere, en presis mariningeniør og en stødig lege. De har aldri spilt på en fredag, og er fornøyde med det.

Det blir garantert god stemning med Amanda Tenfjord og Friday Wine på scenen!

Billettpris: 100,- betales i inngangen

Alle inntekter går uavkortet til Leger Uten Grensers arbeid med bekjempelse av tuberkulose i Mumbai, India.

-

Om MedHum og årets prosjekt:

MedHum (Medisinstudentenes Humanitæraksjon) er Norges største studentdrevne humanitæraksjon. I år samler MedHum inn penger til Leger Uten Grensers arbeid med å bekjempe tuberkulose og HIV i Mumbai, India. Leger Uten Grenser har erklært tuberkulose som en av verdens ti glemte kriser. Behovet for helsehjelp er enormt stort, spesielt i en storby som Mumbai. Pengene MedHum samler inn vil gå uavkortet til drift av behandlingssenter, opplæring av helsepersonell, og medikamentell og psykososial behandling av pasienter med HIV og tuberkulose.

For mer info se: www.medhum.no

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler