Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Knaus
Organizer Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Date 28. January 2017
Time 23:59 - 01:59
Ticket Ticket included with entrance
Age limit 18 (student), 20 (non-student)

Ellie Linden and Soft Power

23 år gamle Ellie Linden har vokst opp på Oslos ytre østkant. I dette fascinerende økosystemet – bestående av endeløs blokkbebyggelse og bensinstasjoner som selger uforholdsmessig mye erotikkmagasiner og Kent- sigaretter - har hun skrevet poplåter med en sjeldent direkte tone.

Hun er inspirert av de monotone omgivelsene og folk som ikke følger rådene om å gå turer i marka.

Som en kombo av pin-up og Stovner-ramp, bruker hun de kommersielle klisjeene både som hooks og som metakommentarer. Hun utforsker forholdet mellom den utslitte pin-up-popen og genuine østkant-feelings. Både musikalsk og visuelt balanserer hun dette på en måte som aldri helt konkluderer på den ene eller andre siden. Som låtskriver og artist stiller hun seg med dette et godt stykke unna både husmor-pop og jazzlinja-pop, men holder seg godt innenfor rammene av popmusikk med sine gjenkjennelige og inkluderende refreng. Selv om attityden er punkete og direkte, gir helheten følelsen av at dette like godt kan være sårbart som vulgært. Man finner verken søte historier eller musikkfaglig briljering i Lindens musikk, men man finner en tydelig holdning og et relevant, urbant uttrykk.

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals