Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Knaus
Organizer Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Date 4. March 2017
Time 23:59 - 01:59
Ticket Ticket included with entrance
Age limit 18 (student), 20 (non-student)

Haunted Mansions @Knaus

Det rykende ferske Trondheimsbandet Haunted Mansions har allerede fra første utgivelse rukket å skape forventninger blant musikkjennere. Med et sound og en kvalitet vi forbinder med mye større og mer kjente artister er det all grunn til tro at Haunted Mansions kommer til å overraske positivt. Er du glad i The Shins, Grandaddy, Portugal The Man, Broken Bells, Gorillaz eller Danger Mouse så er dette garantert noe for deg.

Debutsingelen «Sunshine Crawlers» har fått strålende respons, kanskje aller mest i England. Den viktige nettsiden The Line of B est Fit omtalte låta som blant annet « brilliant». Foruten gode omtaler på kredible nettsteder så har «Sunshine Crawlers» også fått mye spilletid på forskjellige radiostasjoner rundt om i Europa, blant annet på engelske Amazing Radio.

Haunted Mansions spilte sine første to konserter kun uker siden på Trondheim Calling og ble umiddelbart lagt merke til. Adresseavisen omtaler Haunted Mansions som sitt « nye favorittband» og slo til med terningkast 5, mens både de norske musikkmagasinene Gaffa og Ny Musikk Hver Dag trakk dem frem som et av festivalens høydepunkt.

Vi lever i en verden hvor svært mye er i ferd med å gå galt. Haunted Mansions dystopiske tekster disseker, ransaker og beskriver mørket, men klarer samtidig å ha et lite glimt i øyet - en stille, men utrolig viktig opprørstrang kommer alltid til overflaten.

Haunted Mansions består av produsent Thomas Gregussen og vokalist Vegard Sandø. Live utvider de besetningen med flere musikere og kombinerer hiphopens ethos med indiepop'ens særegenheter.

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals