Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Knaus
Organizer Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Date 31. March 2017
Time 23:59 - 00:59
Ticket Ticket included with entrance
Age limit 18 (student), 20 (non-student)

Lazy Queen

Lazy Queen plays rock, loud rock.

Sounden er bygd på en grunnmur av støyete garage rock med lag av melodiske gitarriff, feedback og shoegaze-teksturer. Kombinert med Henrik Søbergs levering og intensitet, til tider mørke tematikk og energiske tilstedeværelse på scenen gir de inntrykket av noe som kan falle fra hverandre hvert sekund.

Bandet er frontet av Henrik Søberg som flyttet til New York for 5 år siden og Puerto Ricanske Reyson Morales. Henrik flyttet hjem til Oslo tidligere i år og har siden da ført bandet videre i hjemlandet. Den norske besetningen består av medlemmer fra Sauropod, Cloud og Bendik Bergestig Trio. De er allerede rukket å spille konserter på Revolver, Last Train og Maksitaksi, og har konserter på Blå i Oslo.

Siden deres oppstart i 2013 har de spilt utallige konserter i New York på noen av byens mest populære lokaler, sluppet singler og sist en EP på et label fra Seattle, turnert i Puerto Rico og fått positiv pressedekning fra både nasjonale og intensjonal presse

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals