Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Storsalen
Organizer Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Date 20. August 2017
Time 19:00 - 21:00
Ticket 40,- Eksisterende filmklubbmedlem / 100,- Nytt filmklubbmedlemskap / 200,- Supermedlemskap
Age limit 18 years

Blade Runner (1982)

Come and enjoy the Ridley Scott’s science fiction classic Blade Runner. Set in 2019 in Los Angeles, we follow former blade runner Rick Deckard, played by Harrison Ford, in his hunt for replicants, human-like androids.

Det er i 2019s Los Angeles at vi møter Rick Deckard, spilt av sci-fi-hjerteknuseren Harrison Ford, en pensjonert Blade Runner som hadde som oppgave i livet å oppdage og eliminere replikanter. Replikanter er androider som for det utrente øye ser ut som ekte mennesker, og nå har 4 replikanter myrdet seg tilbake på jorden fra en slavetilværelse på en utenomjordisk koloni. Hva slags mål de har er uvisst. Det som er sikkert er at Deckard nå må finne tilbake til gamle kunster for å finne og drepe disse opprørske replikantene, ledet av Roy Batty, spilt av den ikoniske Rutger Hauer.

Filmen, basert på Phillip K. Dick’s Do Androids Dream of Electric Sheep?, er tettpakket med symbolikk og tematikk som omfavner hele vår eksistens, og har blitt gjennomanalysert av filmvitere over hele verden. Dette er en film som i tillegg til å underholde, også ønsker å tvinge seeren til å reflektere og tenke.

Med en særegen cinematografi som fanger Los Angeles pakket inn i mysterie, røyk og neonlys, samt et tidløst soundtrack signert Vangelis er Blade Runner en audiovisuell tour de force.

Siden Denis Villeneuves Blade Runner 2049 har norsk kinopremiere denne høsten så er timingen perfekt, kom og se Blade Runner med oss i Studentersamfundet Filmklubb!

Regissert av Ridley Scott

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals