Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Storsalen
Organizer Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Date 3. November 2017
Time 21:30 - 23:30
Ticket 200,- / 250,-
Age limit 18 years

Mikhael Paskalev + Supp.: Strange Hellos

Siden Paskalev gjorde sitt inntog på den internasjonale musikkscenen, dansende i underbuksa til tonene av megahiten «I Spy», har han virkelig satt sine spor.

Mikhael Paskalev

Her hjemme ble det kritikerroste debutalbumet nominert til Spellemannpris, og han spilte på alt som kunne krype og gå av festivaler og klubber. Paskalev har turnert i hele Europa, USA og Australia, hatt en av de mest spilte låtene på Australias viktigste radiokanal (Triple J), og hans musikk har figurert i en rekke filmer, serier og reklamer verden over.

Dagen før han inntok hovedscenen på Øyafestivalen, ble Paskalevs svært etterlengtede andrealbum sluppet. Før den tid hadde den uforskammet fengende førstesingelen «Witness» gått sin seiersgang på radio og den tilhørende musikkvideoen, regissert av Mikhael selv, er noe av det beste vi kan huske å ha sett i sin sjanger. Se videoen til Witness under.

De dansbare nye låtene har bevist å fungere fantastisk bra på scenen, og etter en travel festivalsommer, er Paskalev og band i storform og klare for en stor høstturné. Den 3. november tar de turen til Trondheim, og Mikhael selv gleder seg stort.

"Samfundet og Trondheim vil alltid være spesielt for meg å spille. Begynner å nærme seg 4 gangen jeg spiller der og det er jo der jeg vant urørt, og og samme kveld spilte mitt første ordentlige headline show foran 1000 flotte fulle folk. Husker jeg ikke hadde nok låter til å fylle settet. Nå spiller jeg to sett. Det blir tissepause og appetittvekkere servert imellom. Neida. 1 sett og det blir langt nok."

Det blir garantert feststemning når Paskalev og bandet inntar Samfundet denne høstkvelden, skaff deg billett nå!

Support: Strange Hellos

Er du glad i fuzz og deilige popmelodier er dette definitivt bandet for deg. Bergensbaserte Strange Hellos har siden starten i 2015 gitt ut fem singler og gjort seg bemerket både i Norge og i utlandet. Bandet kan betegnes som en aldri så liten supergruppe med medlemmer fra band som Aurora, Megaphonic Thrift, Great News og Lumikide. Deres første singel «Broken Teenage Heart» ble ble kåret til en av de beste låtene i 2016 av NRK P3. Eneste bandet i historien som har fått alle fem singlene spille-listet på NRK P13. I sommer stod de på scenen under Øyafestivalen og NME Magazine trakk bandet frem som et at de beste norske innslagene. Debutalbumet «Chromatics» slippes i 27. oktober på Brilliance Records.

"As a biblical torrent of rain emptied from the sky, Strange Hellos were a tonic of sunlight with a sound that ranged from fuzz-rock to shoegaze." - NME Magazin

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals