Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Storsalen
Organizer Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Date 10. November 2017
Time 22:00 - 00:00
Ticket 210,- / 260,-
Age limit 18 years

Arif + Unge Ferrari

Høsten blir herved litt mindre mørk og tung, Arif + Unge Ferrari teamer opp og legger ut på turné!

Karrierene til to av landets ledende hiphop og R&B-artister har hittil vært i en oppadgående kurve, og ingenting tyder på at trenden skal snu. I kjølvannet av Unge Ferrari sin publikumsrekordskonsert på Øyafestivalen og Arif sin herlige «Alene» har vennene bestemt seg for å legge ut på Skandinavia-turné sammen.

UNGE FERRARI

Stig Haugen, alter ego Unge Ferrari slo ned som en bombe med debutalbumet «Til Mine Venner» i 2015, og fikk en horde med femmer-anmeldelser fra bl.a. Dagbladet, P3 og Gaffa. Albumet ble beskrevet som ukomplisert, men catchy, imponerende, ektefølt og sterkt, og han ble nominert til både Spellemannspris og P3 Gull. Singelen «Lianer» har med tiden vist seg å være en udødelig hit, og folk på alle berg og knauser synger med om å svinge seg med sine boys.

Deretter tok H.E.V.N-prosjektet med Nostalgi 3Millioner i spissen over stafettpinnen som allsangvennlig materiale, og sammen med Tomine Harket spilte han utsolgte shows over hele Norge. Senere tid har han gjort seg bemerket med samarbeid med Cherrie, Silvana Imam, sin egen «Ashanti», og ikke minst den rykende ferske «Urettferdig» med stjerneskuddet HKEEM. Er det noen som ikke tror på oss når vi lover at Unge Ferrari har flere låt-ess i ermet i tiden som kommer?

ARIF

Helt siden han storma inn og vant Urørt-finalen i 2013 har Arif vært en artist å regne med, og hans lekne og energiske tilnærming til hiphop kom skikkelig til sin rett i den første fullengderen «High End/Asfalt». Den kritikerroste skiva er spekket med hits, og «Flammer», «Sulten», «7» og «Lowkey» la grunnlaget for at Arif fikk velfortjent Spellemannspris i 2015.

Låtene åpnet også en annen dør: Arif fikk tidlig rykte på seg for å være en fantastisk live-artist. Selv den gangen det regna så skikkelig brutalt på åpningsspot på Øya fikk han full pott av Musikknyheter, som kalte han «et funn av en personlighet». Det allerede hit-spekkede settet er nå oppdatert med sommerens fantastiske «Alene», og nye låter slippes fortløpende.

Gled dere til REAL feststemning på dobbeltkonsert, folkens!

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals