Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Knaus
Organizer Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Date 10. November 2017
Time 23:59 - 00:59
Ticket Ticket included with entrance
Age limit 18 (student), 20 (non-student)

Junk Machine

Ledet an av vokalist, gitarist og fuzzpedalmaker Daniel Thornhill tråler Junk Machine seg gjennom rockens mangfoldige historie fra 60-tallet til idag.

Junk Machine slapp i fjor høst sin debutplate "Inner child labour" på Apollon Records, en plate som umiddelbart plukket dem opp fra Bergens undergrunn og knipset dem avgårde til Bylarm. Den mystiske trioen er nok fersk for mange, men godt kjent i hjembyen for minneverdige livstegn med ujevne mellomrom over de siste fire årene. Musikken er noe ganske annet enn man kan forvente fra en trio i 2017. Ledet an av vokalist, gitarist og fuzzpedalmaker Daniel Thornhill tråler Junk Machine seg gjennom rockens mangfoldige historie fra 60-tallet til idag. Live-produsent Jonas Skarmark har tilsynelatende med seg et helt orkester i pedalbrettet sitt og den hyperaktive trommeslageren Kristoffer van der Pas (Kakkmaddafakka) gjør det hele til et driv som du sansynligvis aldri har hørt før, og sjeldent vil glemme.

«Kombinasjonen av klassisk fuzztynget rock’n’roll og pre-programmerte beats og loops i 2017 er merkelig fengende.»

«Lydbildet er så rufsete og massivt at det blir sjarmerende desorienterende. Denne lekenheten, paret med en utsøkt sans for oppløftende melodilinjer gjør at Junk Machine bør kunne pirre alle med sans for smarte retrorockere som The White
Stripes, Ty Segall, The Jim Jones Revue og Dorothy.» - Petter Lønningen (BT) om albumet.

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals