Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Storsalen
Organizer Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Date 21. April 2018
Time 22:00 - 00:00
Ticket 250,- / 300,-
Age limit 18 years

Sondre Justad extra concert

I april legger Sondre Justad ut på storbyturné med et flunkende nytt album i bagasjen og 20. og 21. april kommer han til Samfundet!

Debutalbumet Riv i hjertet lå på VG-lista i over et år. Seks av ti spor ble radiolista. Over 20 millioner streams og flere utsolgte turnéer senere forbereder Sondre Justad nytt albumslipp.

Første låt fra den kommende skiva heter «Ingenting» og ble sluppet 13. oktober på Petroleum Records. I april legger han ut på storbyturné med et flunkende nytt album i bagasjen.

«Egentlig vil jeg bare spille hele tiden. De som kjenner meg vet at det er det jeg elsker mest av alt! Og i april skal vi toppe det hele med enda fetere liveversjoner av låtene og stor teknisk produksjon! »

Justad ble allemannseie nærmest over natta da debutsingelen kom i rotasjon på radio sommeren 2014. Siden har et stadig voksende publikum vist at den nordnorske artisten treffer og beveger. Tekstlig kjenner vi Justads stemme som fortrolig og direkte.

I spennet mellom nær tilstedeværelse og sterk, energisk råskap har han spilt seg til konsertfavoritt på scener og festivaler landet over.

«Etter lang tid i studio er jeg så sykt gira på å spille og dele all den nye musikken med publikum. Har en god magefølelse på at det kan få oss på nye spennende veier!»

Turnéen går innom Tromsø, Bodø, Stavanger, Bergen, Trondheim og Oslo.

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals