Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Klubben
Organizer Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Date 23. February 2018
Time 22:30 - 00:30
Ticket 150,- / 200,-
Age limit 18 years

Kamelen

Med splitter nytt album kommer hiphop-myten Kamelen til oss på Samfundet med konsert fredag 23. februar!

"i to år har livet mitt sutte på vent"

Kamelens debutalbum "Ambivalent" kom ut 27. november.

"De jevngamle hadde ikkje begynt med vitaminer, eg var 7 år og poppet ritaliner"

Kamelen er ikke som alle andre, og ble kjapt litt av et samtaleemnet landet over da han på rømmen fra politiet slapp sin debutsingel "Si ingenting", og ikke lenge etter ble anholdt etter en opptreden høsten 2015. De påfølgende et og halvt årene har han tilbragt i fengsel, der tiden har blitt brukt til å skrive sanger, trene og spille inn musikk mens han samtidig gjorde opp for seg. Om han er totalt rehabilitert gjenstår å se, albumet "Ambivalent" er det foreløpige resultatet og inneholder 11 hardtslående og fengende låter om et kaotisk liv preget av store kriminelle ambisjoner og enda større sosiale avvik.

-Eg vil bare gi ut den der skiven og lukke det kapittelet her, eg har det dødsfett ute i friheten og jobber med ny musikk som kommer neste år!", sier gutten som skal spiller sine første headliner konserter 1.12 på USF Verftet i Bergen og 12.01 på Sentrum Scene i Oslo.

Platen er produsert av TNB, Kvamkollektivet og Store P og inneholder gjesteopptredener fra Jonas V, Store P og Vågard. Det fargerike coveret er laget av Guttestreker.

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals