Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Klubben
Organizer Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Date 4. March 2018
Time 17:00 - 18:30
Ticket 100,- / 150,-
Age limit 18 years

Gorilla Theater with ImproOperatørene

Gorilla Theater is an improvised performance, where several instructors compete in directing the best and funniest scene. The audience decides who will eventually be left as the winner!

Gorillateater er en improvisert forestilling, der flere instruktører konkurrerer om å sette opp de beste scenene. Publikum bestemmer hvem som til slutt står igjen som vinneren! I denne elleville kunstneriske maktkampen kan alt skje, bare fantasien setter grenser! Den beste instruktøren som står igjen som vinner av Gorillateater vinner en hel weekend med den fantastiske GORILLAEN!! Velkommen til improvisert Gorillateater!!!

Om Improoperatørene

Improoperatørene er en selvstendig improvisasjonsgruppe med tilholdssted i Trondheim. De arbeider med å utvikle det spontane teateruttrykket, og med å utvikle improvisasjonsteateret i Norge med nye treningsmetoder og forestillingsformater. Gruppen så dagens lys i 1999, og har siden den gang gledet store og små i og rundt Trondheim. Gruppen har de siste årene hatt sitt faste tilholdssted på Kultursenteret ISAK, men har også spilt på Trøndelag Teater, Teaterhuset Avant Garden, Studentersamfundet, og Rockheim. De spiller også faste forestillinger på Antikvariatet, i konseptet Supertorsdag. I tillegg har Improoperatørene opptak av nye medlemmer ca én gang i året.

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals