Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Klubben
Organizer Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Date 12. October 2018
Time 21:00 - 23:00
Ticket 150,- / 200,-
Age limit 18 years

Pasha

Pasha var utvilsomt et av høydepunktene under fjorårets HiphopSamfundet og endelig har han sin egen headlinerkonsert på Samfundet! Billetter er i salg nå.

Pasha er ute med PARK og skal ut på turné! Albumet er en hyllest til veien han har gått og skal fortsette videre. Alt fra klubbangere som Prettyboi Bounce, Blaze og P.Y.G., til de tilbakelente låtene Woods og Delorean er med og representerer dynamikken i Pashas konserter, så vel som variasjonen i albumet.

Helt siden Pasha ble Ukas Urørt for to år siden har den iransk-norske rapperen hatt internasjonale øyne rettet mot seg. Han har markert seg som en favoritt i ekstremsportverdenen med tre opptredener på rad under X-Games, eksponering via millionkanalen The Ride Channel og støtte fra personligheter som Ståle Sandbech og Olav Stubberud.

To år senere blir Pasha omtalt i internasjonale medier som NME og Highsnobiety, samtidig som han har en av de mest spilte låtene på NRK P3, fyller Parkteatret på egenhånd for første gang og gjør sin første konsert i Danmark til topp anmeldelse. Fra små klubbscener til store festivaler har rapperens karismatiske opptredener imponert publikum og anmeldere gang på gang. I dag har han blitt et synonym for fest, god stemning og eksplosivitet.

5/5 Bands of Tomorrow: «Sindssygt velsvingene hiphop»
6/6 Rubato.no: «Vi bøyer oss i støvet»
9/10 Musikknyheter: «Noe helt for seg selv»
95/100 HISS!G: «Bylarm soleklare høydepunkt»
5/6 Hamar Arbeiderblad: «Pasha presterer»
1 av 5 høydepunkter GAFFA/Slottsfjell: «Ypperlig, hyper og altoppslukende»
5/6 Rubato.no: «Pasha var fett»
8/10 Musikknyheter: «En man bør følge med på fremover»
5/6 Rubato.no: «Pasha brant ned Parkteatret»

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals