Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Storsalen
Organizer Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Date 18. April 2015
Time 22:00 - 00:00
Ticket 150,- / 200,-
Age limit 18 years

Jonas Alaska

Jonas Alaska annonserer nytt album

Åmligutten, Jonas Alaska sjarmerte hele landet med debutalbumet sitt i 2011. Han ble nominert til Spellemannpriser, toppet radiolistene og solgte ut klubber over hele landet. Debuten ble fulgt opp av et akustisk innspilt album, produsert av Kjartan Kristiansen (Dumdum Boys, Stein Torleif Bjella).

Nå har Jonas tatt et skitt i retning den yngre delen av fanskaren, og laget et album som i stor grad omhandler tenåringsangst, forelskelse, og ydmykelse. Først ut var singelen Summer, med tilhørende bygdefestvideo.

Jonas Alaska har siden debuten spilt på de fleste av landets scener, tv-show og festivaler. Han har en egen evne til å bevege publikum i alle aldre med sine musikk, enten det er lavmælte viser med akustisk gitar, eller som frontmann med sitt knallsterke band i ryggen. Han er rett og slett et av de sterkeste nye skuddene på den norske låtskriverstammen.

Alaskas tredje album ventes våren 2015. Albumet er produsert av Erlend Mokkelbost(JR Ewing, Montée, Rumble In Rhodos), og mikset av Nicolas Vernhes (The War On Drugs, Dirty Projectors).

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals