Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Knaus
Organizer Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Date 14. September 2018
Time 23:59 - 00:59
Ticket Ticket included with entrance
Age limit 18 (student), 20 (non-student)

Heave Blood & Die

Med unikt bruk av synther, harmonier, pedaler og lekne trommer viser Heave Blood & Die fort hvordan de er ulike fra noe du har hørt før. Heave Blood & Die er et band du må få med deg live i år!

Heave Blood & Die fra Tromsø slapp i år sitt andre album «Vol II» som har blitt unisont hyllet i norsk og internasjonal presse. «Verdensklasse», «Dødsstøt mot kjedsomhet», «Et av årets beste album», «Flaggskip i egen sjanger» - lista med superlativer er lang, og kvintetten har på kort tid etablert seg som et av landets mest spennende band, både på plate og live.

Etter plateslippet sikret bandet seg finaleplass i NRK P3s prestisjetunge Urørtfinale, noe som førte til konserter over hele Norge. Heave Blood & Die har levert kruttsolide konserter på blant annet Camp Indie, Malakoff, Buktafestivalen og Øyafestivalen i år, for ikke å snakke om deres egenproduserte releasekonsert på Verdensteatret i hjembyen, og publikum forlater overbeviste hver gang!

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals