Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Storsalen
Organizer Ekstern
Date 30. November 2018
Time 21:00 - 23:30
Ticket 340,- +Avgift Medlem / 390,- +Avgift Ikke-Medlem
Age limit 18 (student), 20 (non-student)

Gåte

Etter et strålende comeback i vinter med Ep-en Attersyn, utsolgte konserter og strålende kritikker, er Gåte igjen klar med et knippe konserter til høsten.

Billetter: Link

Bandet er for tiden i full gang med sitt 3. studioalbum, og forventningene er høye.

«Arbeidet med albumet har vært preget av stor iver og skaperglede med en tydelig musikalsk retning. Vi gleder oss mer enn noen gang til å vise frem hvordan Gåte anno 2018 høres ut live!»

Resultatet kommer til høsten, og kan oppleves følgende steder:

  • 15. november: Stavanger - Folken
  • 16. november: Bergen -USF
  • 17. november: Oslo - Sentrum Scene
  • 30. november: Trondheim - Samfundet

Gåte ble startet av søskenparet Sveinung og Gunnhild Sundli i 1999. De gjorde seg raskt bemerket med å kombinere norsk folkemusikk med eksplosiv og progressiv rock, og det var spesielt i årene 2001 – 2005, da de gjennom spektakulære konserter, to studioalbum, to EP-er og ett livealbum, gjorde stor suksess. De solgte mer enn 100 000 album, gikk til førsteplass på VG-listen, og ble tildelt flere priser, deriblant Spellemann- og Prøysenprisen.

Bandet har alltid hatt en solid forankring i folkemusikken. Også med sitt nye heksebrygg står Gåte tydelig med den ene foten i gammelt tradisjonsmateriale, mens den andre er like solid plantet i dagens musikalske uttrykk. Til sammen høres det umiskjennelig ut som det Gåte-universetet vi kjenner fra før, både på plate og fra scenen. Vart og vakkert, vilt og eksplosivt!

NB: Dette er et eksternt arrangement, og billetter selges gjennom Hoopla.

Billetter: Fås her

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals