Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Storsalen
Organizer Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Date 18. January 2019
Time 21:30 - 23:30
Ticket 180,- / 230,-
Age limit 18 years

Sushi X Kobe

Sushi X Kobe finally returns to Studentersamfundet in Trondheim, and in the luggage they have a brand new album when they take on the stage in Storsalen!

"Sushi x Kobe lager noe av den mest grenseoverskridende, konfronterende hiphopen i Norden i dag" - Bergens Tidende, 6/6

Sushi x Kobe har gjort seg bemerket for deres blanding av surrealistiske, bekmørke tekster over knallharde trapbeats. Et show med dem kan minne mer om en blanding av en metallgig og et slagsmål på en fotballpub enn en rapkonsert. Etter deres konsert på Slottsfjell i 2016 skrev Journalist Oda Faremo Lindholm i Dagsavisen:

“Slottsfjellopptreden var en manifestasjon av den aggressive energien som står når ungdommer samler seg og hører på hard musikk, være seg trap, punk eller metal.”

Onge Sushi Mane, Kobe og FAKETHIAS har gjort stor suksess de siste årene, både sammen og hver for seg. Vi snakker streaming i millionklassen, tung radiorotasjon og fulle konserter i både Norge og Danmark.

"At være til koncert med $ushi x Kobe føles lidt som at sidde bundet i en stol og blive stopfodret med sashimi." - GAFFA Danmark ★✩✩✩✩✩

"En kompromissløs finger til resten av rap-Norge" - Dagbladet, 5/6
“Mørkt, sint og originalt" - Aftenposten, 5/6

"Imponerer i dagens musikklandskap" - GAFFA Norge, 5/6

“For hver konsert jeg ser med dem så pusher de grensene for hvor intens, krevende, hard og grov musikken dems er, både lyrisk og sonisk, samtidig som publikum omfavner dem mer og mer.” - Roger Hansen, Ny Musikk Hver Dag

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals