Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Klubben
Organizer Samfundets Debattkomité
Samfundets Debattkomité (SDK)
Date 17. October 2018
Time 18:00 - 20:00
Ticket Free entrance
Age limit 18 years

Onsdagsdebatt: Prostitusjon

I følge den norske loven er det ikke straffbart å selge sex. Det er imidlertid ulovlig å kjøpe seksuelle tjenester, i tillegg til at det under hallikparagrafen er ulovlig å legge til rette for prostitusjon ved blant annet å leie ut et lokale til personer som selger seksuelle tjenester. Hvordan påvirker et slikt lovverk situasjonen til sexarbeidere?

Sexkjøpsloven er noe det er stor uenighet om i Norge i dag, og det er mange som mener at prostitusjon burde avkriminaliseres. Som sexarbeider er man sårbar, men kunne en regulert og tilrettelagt arbeidsplass ført til større trygghet for sexarbeidere? Er sexkjøpsloven slik den ser ut i dag den beste måten å regulere kjøp og salg av sex på? Hvordan kan man ha et lovverk som verner både de som tar et frivillig valg om å selge sex, samtidig som man forebygger salg av sex som er basert på tvang og utnytting?

For å diskutere dette får vi besøk av Patricia Kaatee, som er politisk rådgiver for Amnesty International i Norge, i tillegg til Anne Grytbakk fra institutt for sosialt arbeid på NTNU og Torunn Dimmen fra Kvinnefronten.

Vel møtt!

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals