Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Knaus
Organizer Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Date 15. November 2018
Time 22:00 - 23:30
Ticket Free entrance
Age limit 18 years

Strindens Presenterer: "Mellom Stripene"

Studentersamfundets mest stripete orkester er tilbake med ny konsert!

Hvordan ser det egentlig ut på innsiden av et studentorkester? Er de virkelig så glade som det ser ut til, eller er det bare en fasade? Og hvordan klarer de å spille SÅ fort, UTEN dirigent?! 2018 har vært året der kjendiser og influencere vender innsiden ut, og Strindens er intet unntak. Nå inviterer de til et helaftens innblikk mellom stripene! Ta med deg venner, fiender og bikkja til Knaus 15. November kl 22. Det blir fart, det blir spenning, og ikke minst: det blir musikk!

Strindens Promenade Orchester ble grunnlagt i 1963 av fem NTH-studenter som mente at også studentene hører til i barnetoget på 17. mai. Både størrelsen på orkesteret og dets omfang vokste raskt, og det tok ikke lang tid før Strindens hadde flere verdensrekorder enn både S. Møller og Kjellerbandet til sammen. Siden har de preget Trondheims bybilde med både tull og fanteri. Mest kjente er de kanskje for å spille «Stars and Stribes» på festmøtene og UKErevyen på Samfundet. Strindens fyller repertoiret stort sett med tradisjonell, hot New Orleans jazz og garanterer både liv og røre!

Arrangementet er gratis!
Dørene åpner kl. 21:45.

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals