Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Storsalen
Organizer Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Date 8. February 2020
Time 21:30 - 23:30
Ticket 320,- / 370,-
Age limit 18 years

Sirkus Lemaitre // Lørdag

Lemaitre are bringing Norways top artists to Samfundet!

Sirkus Lemaitre

I 2019 tar Lemaitre for første gang sitt omreisende ”elektriske sirkus” ut på veien i Norge, for å levere det største showet de har gjort her til lands noen sinne. Sirkusvognene er fylt med noen av generasjonens mest spennende artister, , en komiker som sirkusdirektør, et live-band så stort at de trenger egen buss, og bøtter med overraskelser. Etter hver unike forestilling, pakkes det hele ned og kjøres til neste by.

Fra sin base i Los Angeles har Lemaitre vært hoffleverandører av hits og hooks du aldri glemmer. Det som derimot har gjort dem til en av de mest spennende musikkeksportene Norge har, er det forrykende live-showet de har turnert verden og erobret scener som Coachella og Lollapalooza. Nå står Norge for tur, og bare for å vise hvor hjertet til gutta ligger nærest, har de planlagt noe helst spesielt for oss i Norge.

Kjartan Lauritzen

For med seg har de også Norges sikreste kort for god stemning og angstfrie timer, nemlig Kjartan Lauritzen. Med monsterhiten «Fredag» ble han allemannseie i Norge over natten, og ble belønnet med med blant annet P3 Gull og spellemanns-nominasjoner året etter. I tillegg ble han premiert med GRAMO-stipendet. Kjent for sine energiske live-shows, og er aktuell med sin nye EP Game Boy som inneholder 8 splitter nye låter som vil sette fyr på et dansegulv nær deg.

Anna of the North

I tillegg kommer Anna of the North, vokalisten som er elsket av artister som Tyler the creator, G-Eazy, og The Chainsmokers. Etter å ha vært på internasjonal musikkpresse sin radar for «det neste store fra Skandinavia», er hun nå ute med sitt fantastiske album «Dream Girl».

Isah

For å gjøre det hele komplett, har de også med seg 19 år gamle Isah fra Stavanger. Han er på alles lepper etter sitt bidrag på Karpes «SAS PLUS/SAS PUSSY», en jobb han gjorde så godt at de like godt tok han med på hele den påfølgende klubbturneen sin. Han betraktes som den kanskje mest spennende urban-artisten i Norge om dagen, og da han fulgte opp Karpe samarbeidet med singelen «HALLO» ble den streamet over èn million ganger på noen uker, og er definitivt i kategorien «årets hit» i 2019. Han solgte ut 4 konserter på Parkteatret i løpet av 2 uker. Isah er aktuell med sin EP serie sukkerspinn og hodepine.

Jonis Josef

For at det ikke skal være noen tvil om at det ikke bare er en vanlig konsert, vil hver kveld starte med stand-up show fra Norges mest spennende up and coming-komiker i 2019, Jonis Josef. Han er kjent som hjernen bak tv-serien «Kongen av Gulset», og har vært nominert til både Komiprisen og den prestisjetunge Stå opp-prisen. Han har også gjort shows på verdenskjente scener som The Laugh factory og The Comedy store, og er aktuell med sitt Stand-up show «Woke». Han vil også opptre videre gjennom forestillingen mellom artistene, slik at det aldri er et kjedelig øyeblikk under forestillingen.

Markus Neby

Gitarist og P3-profil Markus Neby vil lede et band bestående av noen av de beste live-musikerne til lands, og komplettert med full blåserekke vil de sørge for et trøkk du våkner opp med dagen etterpå.

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals