Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Hele huset
Organizer Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Date 20. March 2020
Time 21:00 - 02:00
Ticket 50,- / 100,-
Age limit 18 (student), 20 (non-student)

Temafest: Hollywood

Hollywood theme party at samfundet! Dress up as the most famous person. Red carpet in Rundhallen and vip lounge in Selskapssiden, this is the party! See you there.

Det er alltid stas å kle seg ut, men morsomt er det når man får være sin favorittkjendis. Skal du bli Kim K eller Kanye West som chiller i VIP-lougen på Selskapssiden? Eller er du skuespiller i Hollywoods neste storsatsing? Det blir nemlig tema i hvert lokale og i Strossa blir det ville vesten! Klubben byr på en Gatsby inspirert fest med live musikk og dans.

Hollywood studios har produsert en rekke serie - filmer, og kanskje den mest kjente er Star Wars. Derfor blir det Star Wars tema i bodegaen. I løpet av kvelden åpner Samfundets største dansegulv: Storsalen. Kom for hit på hit på hits..

Vi anbefaler deg å gjennom Instagram feeden og lete etter de største kjendisene eller ned i Netflix loggen for å finne den mest berømte filmrollen, for her kan du velge så mangt. Hollywood tar over og dette blir kvelden du forteller barnebarna om, for: «Det var en gang i Hollywood…»

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals