Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Klubben
Organizer Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Date 28. August 2020
Time 21:59 - 23:30
Ticket Registration
Age limit 18 years

Slåppy. // KNAUS på KLUBBEN 21:59

De fleste gjør noen dårlige valg på Folkehøgskole. Mange pådrar seg klamydia, ganske mange gir andre klamydia, noen gir ut musikk, de færreste gir ut 16 låter av varierende kvalitet på 6 måneder. det gjorde vi.

Slåppy. sin musikk kan beskrives som en mellomting av Brenn. og Karlheinz Stockhausen. Vi kunne listet opp en lang rekke referanser, men du har garantert ikke hørt om dem, så vi hopper over det punktet.
En gang langt tilbake i fortiden, før pandemien spilte vi konserter, en god del faktisk. Noen hadde til og med ganske stort oppmøte, faktisk. Vi håper denne gang på relativt godt oppmøte, men corona, så ja … tror dere må reservere eller noe.
Nå har vi faktisk laget en del nye låter siden folkehøgskole, så vi spiller noen nye låter også spiller vi noen gamle.
Så pliis kom på konserten vår!!!! (Det er jo muligens den siste konserten du får dratt på før jordens undergang, den er nær, lover…)

Grunnet korona-pandemien er man nødt til å reservere plass, reservasjoner er bare tilgjengelig for medlemmer og blir lagt ut én uke i forkant.

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals