Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Few tickets left
Area Storsalen
Organizer Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Date 19. August
Time 21:00 - 23:00
Ticket 295,-
Age limit 18 years

Boy Pablo

Boy Pablo is playing at samfundet April 23rd!

Det er faktisk så kort tid tilbake som i 2017 at boy pablo (Nicolas Muñoz) slapp singelen "Everytime", selv om det kanskje føles lenger siden. Det er ikke rart med tanke på alt som har skjedd på den korte tiden. Den bare 21 år unge bergenseren må utvilsomt sies å være en av de raskest voksende popsensasjonene vi har sett fra Norge de seneste årene, hvor vi ikke bare har fått oppleve en energisk og friskt pust av en artist som har turnert for utsolgte spillesteder verden over, vært overalt i internasjonal media og radio, men også tatt i mot flere priser og vokst seg til å bli en av vår tids store musikkeksporter.

Selv om karrieren tok av i 2017 med popsensasjonen "Everytime", har han (Nicolas Muñoz) siden den gang følt seg mer knyttet til egen kunst enn noensinne. Det boy pablo-prosjektet som mest ble startet for gøy har siden den gang blitt en kreativ visjon han har fulgt med full styrke, og som allerede har tatt han svært langt i popverdenen.

Med offentliggjøringen av det etterlengtede debutalbumet og slippet av singlene «hey girl» og «honey», sammen med de fantastiske videoene og historien om den krøllete karakteren (og alter egoet) Wachito Rico, har fanbasen steget ytterligere flere hakk. Serien fortsetter nå med singlene «rest up» og b-siden «people», begge låter som handler om mental helse, ensomhet og depresjoner. Men, selv om låtene denne gangen har en noe mørkere undertone, er de fortsatt ugjenkjennelige boy pablo-låter med den lett bekymringsfrie, opptempo og catchy vibben.

Selv sier han dette om singelen «rest up» og b-siden «people»:

«rest up»:
Denne låten er ganske personlig og har dobbeltsidig betydning. Det er en låt hvor jeg får ut følelser om hvordan det har vært for meg å takle angst og mentale helseproblemer. Samtidig har jeg skrevet den så åpen at den også handler om er forholdsproblem. Begge retningene handler om hvordan man kan bli overveldet av negative problemer som gjør det vanskelig å tenke klart og bry seg om det som virkelig betyr noe. Selve instrumentalen ble skrevet for et par år siden, men ble freshet opp da jeg var sammen i studio med Esteban og Erik.

«people»:
Denne låten ble laget for 4-5 år siden, og jeg har tenkt på å gi den ut flere ganger, men jeg gjorde det aldri fordi jeg ikke syntes den passet til noen av EP’ene. Endelig slippes den, og i mine ører er den noe av det fineste jeg har laget ever. Den handler om en periode i livet mitt hvor jeg følte jeg ikke hadde noen venner og var mye alene, slik alle føler seg en eller annen gang i livet. Sammen med Erik og Esteban ble den helt perfekt, ikke minst med Matias Tellez som mikset den.

Det selges bare medlemsbilletter.

Member's tickets can be changed to non-member's tickets, by paying the difference at the main door on the day of the concert. Before you enter Samfundet you have to familiarize yourself with our infection control routines. You will find them here

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals