Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Storsalen
Organizer Styret
Styret
Date 26. September 2020
Time 18:00 - 20:00
Ticket Registration
Age limit 18 years

This event will be in Norwegian

This event will be in Norwegian

Dette er et gratisarrangement, men du er nødt til å booke plass på forhånd. Booking åpner 14:00 onsdag 16. september, og vi anbefaler å sitte klare da festmøter er arrangementer som fylles opp fort.

Endelig er det fest i Storsalen igjen!

Trondheim er kjent for mye, men for oss studenter er studentlivet som regel det første som dukker opp når noen nevner byen. Sjeldent er det at det publiseres en artikkel om hvilken studentby som er best uten at Trondheim hersker over resultatlisten. Men hvorfor? Hvorfor er det ikke Kristiansand med sine strålende sommer? Hvorfor ikke Oslo med sitt mangfoldige storbyliv? Mye tyder på at svarene ligger i studentfrivilligheten. Ikke bare den flotte studentfrivilligheten her på Samfundet, men også den du finner studentfrivilligheten i linjeforeninger, idrettslag og studentpolitikken. Det er nettopp derfor vi skal ha Festmøte: Frivilligheten. For å feire deg som legger inn utallige timer i studentfrivilligheten her i Trondheim, og for å feire deg som gjør Trondheim til Norges desidert beste studentby.

I tillegg til å feire studentfrivilligheten med en rekke kunstneriske innslag, allsang og festtaler, skal vi også endelig få presentere UKEoverskuddet. Vi gleder oss enormt!

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals