Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Klubben
Organizer Samfundets Debattkomité
Samfundets Debattkomité (SDK)
Date 30. September 2020
Time 18:00 - 19:30
Ticket Registration
Age limit 18 years

This event will be in Norwegian

This event will be in Norwegian

Vi vet jordkloden varmes opp av menneskelig aktivitet, og vi vet at vi begynner å få dårlig tid til å snu trenden. Tidligere FN-topp Christina Figueres, også kjent som Parisavtalens mor, uttalte nylig at vi er inne i menneskehetens mest avgjørende tiår, og at vi har kommet til et punkt der vi ikke lenger kan utsette tiltakene for å bremse klimaendringene. Til tross for sterke advarsler, internasjonale avtaler og stort engasjement har verdens samlede utslipp av klimagasser ikke vist noen tegn til å bremse ned, men heller økt i omfang.

Så hva skal til for å løse denne problemstillingen? Hvilket ansvar skal enkeltindividene ta? Hjelper det å droppe plastikklokket på kaffen du kjøper? Eller må langt mer radikale livsstilsendringer til før det vil ha noen effekt? Hvilket ansvar tar næringslivet i dette—og gjør politikerne egentlig nok? Ligger løsningen i endret livsstil eller i framtidsrettet teknologi?

Med oss for å diskutere dette har vi lederen for Fremtiden I Våre Hender Anja Bakken Riise, Høyres Thomas Sakshaug og bærekraftsansvarlig i SpareBank 1 Jan-Eilert Nilsen. Vi gleder oss!

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals