Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Storsalen
Organizer Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Date 13. November 2020
Time 20:00 - 22:00
Ticket 330,- / 400,-
Age limit 18 years

Sondre Lerche

Sondre Lerche kommer til Samfundet! Etter å ha avsluttet sin imponerende 40-konserter lange soloturné på Svalbard forrige helg, samler Sondre endelig sine musikere for eksklusive konserter med fullt band i november.

  1. oktober slippes Patience Deluxe, som i tillegg til originalplaten, inneholder fire uutgitte sanger fra samme innspillingsprosess, samt to live-opptak med Kringkastingsorkestert, deriblant en gåsehudfremkallende versjon av Årets låt-kandidaten «Why Would I Let You Go». Og allerede nå slippes en helt ny slagkraftig og hektende låt, «I Could Not Love You Enough».

Patience er et av årets mest kritikerroste album, med terningkast 6 i VG, femmere i Aftenposten, Dagbladet og Dagsavisen, samt stor begeistring i Morgenbladet, Klassekampen og Subjekt.

Allerede i forkant av utgivelsen stod Sondre frem som en av landets mest løsningsorienterte og allsidige artister i koronatiden. Midt i mars var over 80 000 mennesker innom da han strømmet sin Brakkekonsert direkte fra stuen. I april fulgte han opp med en elegant TV-konsert med Kringkastingsorkesteret fra Store Studio. I begynnelsen av mai markerte Sondre den gradvise åpningen av landet med å spille syv sagnomsuste konserter for 20 publikummere om gangen i Emanuel Vigeland Mausoleum, til terningkast 6 i flere aviser.

I et utfordrende år for både publikum og bransje har Sondre Lerche stått frem som en av landets desidert mest kreative, arbeidsomme og vitale artister, både på plate og scene. Nå gleder Sondre og bandet seg til å avrunde Patience-året med ny musikk og helaftens konserter i Bergen, Trondheim, Ålesund og Oslo

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals