Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Klubben
Organizer Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Date 15. October 2020
Time 18:30 - 20:00
Ticket Registration
Age limit 18 years

Excenter: Dream interpretation

This talk will be held in norwegian.

HVA ER DRØMMER?
HVORFOR DRØMMER VI?
HVOR KOMMER DRØMMENE FRA?
HVORFOR SKAL VI BRY OSS OM DET?

Vi sover i gjennomsnitt 25-30 år av vårt liv. Vi drømmer i 6-7 år.

«Hvis søvnen ikke tjener et fullstendig livsviktig formål, er det den største feilen evolusjonen noensinne har begått.»
- Dr Allan Rechtschaffen.

Nevropsykologien gjør stadig nye oppdagelser, og vi begynner å forstå drømmenes vesen og funksjon. Hjernetilstanden som kalles REM og de mentale opplevelsene den fører med seg, drømmene, er ikke bare normale biologiske og psykologiske funksjoner, men livsviktige prosesser!

Dette foredraget har to fokus; å formidle teoretisk kunnskap om hva vi nå faktisk vet om drømmesøvn, og å bidra med konkrete metoder til å øke selvinnsikten og styrke forbindelsen til det indre livet, gjennom å øse av denne kilden i det ubevisste.

Ann-Christin Berg kommer til oss denne kvelden. Hun er Jungiansk analytiker, utdannet ved C.G.Jung-instituttet i København, hvor hun senere har undervist og veiledet studenter. Hun er lidenskapelig opptatt av psykens potensial, og hvordan vi selv kan påvirke den. Hun har holdt flere kurs i drømmeforståelse, basert både på Analytisk Psykologi og nyere nevrovitenskapelige oppdagelser omkring drømmens livsviktige funksjoner.

Dørene åpner kl. 18.15. Bruk glassinngangen

Meld deg på over.

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals