Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Klubben
Organizer Styrets debattkomité
Date 4. November
Time 18:00 - 19:30
Ticket Registration
Age limit 18 years

This event will be in Norwegian

This event will be in norwegian

Om det så var frivillig eller ufrivillig, har vi alle fått et forhold til topptur. Konseptet har vært typisk norsk siden tidenes morgen, og de siste årene har interessen virkelig eksplodert. Det hele skulle toppe seg under pandemisommeren, når flere millioner nordmenn fant anledning til å reise innom de utallige toppene i vårt langstrakte land.

Men en topptur er ikke bare bare. Du hiver deg ikke lenger på deg slitte joggesko og en godt brukt Fjällrävensekk og legger avgårde. Du skal ha sekk som rommer 65 liter, hengekøye, truger, sovepose som holder ned til alt for mange minusgrader, randonee-ski og fullt primussett. Salget av turutstyr har eksplodert, og det som tidligere var en folkeaktivitet begynner å ligne på rikmannssport. Prakteksempelet på dette er toppturer med ski—for ikke bare kan slike prosjekter koste titusenvis av kroner, men skadeomfanget er også det klart høyeste blant toppturaktivitetene man kan utgi seg på. Er toppturer en trend som vil svinne? Har det blitt en rikmannssport? Er utstyrspresset for stort? Og går toppturtrenden på sitt mest ekstreme på bekostning av liv og helse?

Med oss for å diskutere dette har vi redaktør for Fri Flyt Henning Reinton, styremedlem i landsstyret til DNT Håkon Gammelsæter og landsrådsleder for Røde Kors hjelpekorps Kjersti Løvik.

Member's tickets can be changed to non-member's tickets, by paying the difference at the main door on the day of the concert. Before you enter Samfundet you have to familiarize yourself with our infection control routines. You will find them here

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals