Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Knaus
Organizer Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Date 16. September
Time 20:30 - 00:00
Ticket Free entrance
Age limit 18 years

KNAUSFESTIVALEN 2021 // THURSDAY

KNAUSFESTIVALEN er endelig tilbake og på torsdag fra 21-00 kan du få meg deg disse artistene!


TORSDAG 16.SEPT: RICK GROVE//VON AUGUST//DRAGONGIRL


RICK GROVE

Etter å ha vært gitarist i ulike band, fant Eirik til slutt ut at å skape et soloprosjekt var et uunngåelig utfall. Under navnet Rick Grove dykket han ned i verden av terapeutisk låtskriving, sprunget ut av guilty pleasures, amerikanske klisjéer, hjertesorg og dagdrømming. Han ble raskt tatt under vingen til Mikhael Paskalev, og de bestemte seg like etterpå for å spille inn et album. Debutskiva produseres av Paskalev selv, og skal gis ut på plateselskapet Braveheart, som drives av- og gir ut Jonas Alaska, Billie Van og Mikhael Paskalev.

Musikken er heldigvis også utviklet i bandrom og studio sammen med Rick’s trofaste banditter bestående de levende legendene Markus Anskau, Mikael Gundhus og Teodor Dysthe Lyngstad. De blir også å se på Knaus scene, Samfundet, Trondheim 16. september!

VON AUGUST

Ubegrenset plassert mellom elektronisk og synth-pop, er Von August en ung Oslo-basert trio med tekster som omhandler kjærlighet, ensomhet og vennskap. Med et ungdommelig, men likevel modent perspektiv på det moderne liv, kryper Von August under huden til lytterne med et
særegent bruk av metaforer og en intuitiv forståelse av uklarhetene som følger med det å være ung i det 21. århundre.

Med inspirasjon fra artister som FKA twigs, James Blake og Emilie Nicolas, går deres unike sound fra eksperimentell elektronika til umiddelbar poptendens, med brede teksturer som utfolder seg
rundt en kompleks emosjonell kjerne. Bestående av vokalistene Live Schau og Klara Lucie Østrem Ossum og produsent Simon Nenseter Nome, har trioen jobbet med materiale det siste året siden oppstarten deres i enden av 2019.

DRAGONGIRL

Komponist og produsent Nikoline Ursin Erichsen, alias dragongirl, befinner seg i skjæringspunktet mellom klubbmusikk, samtidsmusikk og scenekunst.

Dragongirl lager det hun kaller «spekulerende musikk», og henter inspirasjon fra fantasy-litteratur, horror-filmer og videospill, i tillegg til å ha et sterkt idealistisk grunnlag.

Dragongirls musikalske ekspedisjoner er en altoppslukende opplevelse, av flere beskrevet som «nesten dansbar klubbmusikk». Selv om musikken ofte blir beskrevet som mørk, er den ikke av apokalyptisk natur, men frembringer håp og lys. Med atmosfæriske toner hinter hun om en fremtid der drager og maskiner lever sammen i vakker harmoni.

Info om billetter nedenfor gjelder ikke, Knausfestivalen er gratis og åpen for alle.

Member's tickets can be changed to non-member's tickets, by paying the difference at the main door on the day of the concert. Before you enter Samfundet you have to familiarize yourself with our infection control routines. You will find them here

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals