Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Storsalen
Organizer Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Date 29. January 2022
Time 22:00 - 00:00
Ticket Ticket included with entrance
Age limit 18 years

Fjordgata Records // Storsalen

Triple-concert in Storsalen, you dont want to miss this!

Det rører seg i Trondheims undergrunn. Fjordgata Records er et nyoppstartet plateselskap rundt et ungt og kreativt musikermiljø som beveger seg mellom jazz, pop og vise. I høst presenterte de 3 av Trondheims fremadstormende artister, og nå gjentar de suksessen i Samfundets storstue.

--

tuvahalseband
tuvahalseband er fem musikere med utspring fra Jazzlinja i Trondheim som spiller komposisjonene og tekstene til Tuva Halse. Musikken hun skriver bærer preg av alt fra nordisk jazz og pop til klassisk kunstmusikk, og er inspirert av av blant annet Adam Baldych, Yebba og Ola Kvernberg. Ensemblet befinner seg i en lydverden hvor det elektroniske møter det akustiske, og hvor det og melankolske og introverte møter det ekspressive og energiske.

Bandet ble i august valgt ut til å spille under Nordic Showcase / Oslojazz, som presenterer noen Nordens mest lovende jazzband.

Tuva Halse – fiolin, synth
Jakob Nordli Leirvik – vokal
Emil Storløkken Åse – gitar
Oda Steinkopf – bass
Øyvind Leite – trommer

Musikk: tuvahalseband

--

Sara Fjeldvær
Singer-/songwriter Sara Fjeldvær vokste opp på ei øy i trøndelagskysten hvor hun begynte å skrive låter i ung alder. 22-åringen har siden den gang utviklet et særegent uttrykk med sin kraftfulle stemme, spennende låtskriving og strålende formidling. Høsten 2021 utga hun sitt selvtitulerte debutalbum - ei ærlig, inderlig og eksperimentell pop-plate.

Sara Fjeldvær - vokal
Amund Storløkken Åse - vibrafon
Johannes Konstad Brevik - gitar og pedal steel
Alexander Riris - kontrabass
Øyvind Leite - trommer

Musikk: https://open.spotify.com/album/6P4vwc26eQzhm9EZz96vxq...

--

audun
audun er soloprosjektet til Audun Rørmark som spiller egenskrevne poplåter, tydelig inspirert av jazz og nordisk folkemusikk. Musikken kombinerer både typiske og noe mer utradisjonelle instrumenter som hardingfele, pedal steel, fiolin og annet som du sjeldent finner i rytmisk musikk. I Oktober ga han ut debutsinglen “Can´t Let Go” som en del av en kommende EP, og det er disse låtene han sammen med et knippe fantastiske musikere skal presentere.

Audun Rørmark – vokal, fiolin, hardingfele
Benjamín Gísli Einarsson – keys, synth
Ola Erlien – gitar
Tuva Halse – synth, kor
Eskil Elias Foyn Bruntvedt – bass
Øyvind Leite – trommer

Hør musikken her: https://open.spotify.com/track/0kFUjaZqNWG5DHyIHSnC87...

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals