Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Klubben
Organizer Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Date 22. February 2022
Time 19:00 - 20:00
Ticket Free entrance
Age limit 18 years

Seminar: Stories from Africa with Tomm Kristiansen

This talk will be held in norwegian.

I mange år var det én mann man forbandt med NRKs tv og- radio dekning av Afrika. Tomm Kristiansens mange reportasjer fra kontinentet gjorde ham kjent som «stemmen fra Afrika». Et kontinent mange dessverre forbinder med krig og tragedie, ofte hjulpet av en mediedekning dominert av sultekatastrofer og opprivende borgerkriger. Tomm har de siste 40 årene bidratt til å endre dette narrative. Ved hjelp av levende og nyanserte skildringer fra dette enorme, mangslungne kontinentet og en særegent god fortellerevne.

I 2019 startet Kristiansen podkasten «Fortellinger fra Afrika», med høydepunkter fra sine reportasjer og mange år som NRKs utenrikskorrespondent i Afrika. Den ble umiddelbart en suksess. Siden podkastens oppstart har rundt 200 000 lyttere hørt ham fortelle fra sine mange reiser i Afrika. I 2019 vant han Kringkastingssjefens språkpris for podkasten.

Det er disse historiene som danner grunnlaget for foredraget han skal holde 22. Februar i Klubben på Samfundet. Kom og opplev Tomm Kristiansens historier fra det afrikanske kontinentet.

Dette er et foredrag, og ikke en livepodcast som inngår i serien Tomms afrikanske fortellinger.

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals