Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Klubben
Organizer Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Date 8. November 2014
Time 23:00 - 01:00
Ticket 90,- / 140,-
Age limit 18 years

Casa Murilo [FÅ BILLETTER IGJEN]

Det Norsk/Engelske rockebandet Casa Murilo har for lengst slått røtter i Norge med sine superfengende låter og energiske opptredener. I oktober slipper de en ny skive, og i november kan du oppleve de live på studentersamfundet!

Casa Murilo ble startet av britene Chris Winfield og Dan Hesketh i 2007, bandet har siden da jobbet seg målrettet fram i den norske musikkindustrien. På samme måte som Mumford & Sons klarer Casa Murilo å skape et komfortabelt folkrock driv som man ikke går lei av.

Siden platedebuten i 2009 har de spilt på konsertscener landet rundt, og de har gjort landets største festivaler, som Norwegian Wood og Øyafestivalen. Casa Murilo har gjort suksess på radio, og har vært listet på blant annet NRK P3 med flere singler.

Musikken de spiller beskrives best som folkrockinspirert indiepop. Musikken er ikke bare munter og upbeat, men også temmelig leken. Album som ”Lifting Ships” (2011) og The Rise and Fall” (2012) har ført til en stigende suksess for bandet. Også som liveartister slår de bra an, og publikum har vært strålende fornøyde med fremfølelsen. Om du vil oppleve den gode, poprocka stemningen Casa Murilo kan gi, bør du absolutt ta turen innom Samfundet denne lørdagskvelden.

Etter konserten spiller også fantastiske SHERPA opp på Knaus, 2359 som vanlig.

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals