Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Klubben
Organizer Skepsisuka
Date 28. September 2022
Time 20:30 - 22:30
Ticket Free entrance
Age limit 18 (student), 20 (non-student)

Grill-en-kristen

this event is in norwegian

Hvordan kan kristne tro på en god Gud når det er så mye ondskap i verden? Hvorfor skal en følge en så tilsynelatende ekskluderende Gud? Eller hva vi skal med religion når vi har vitenskap?

Grill en kristen er arenaen for å stille spørsmålene du lurer på. Du er hjertelig velkommen enten du tar med tennvæske og er klar for grilling, eller bare er nysgjerrig på hva dette er for noe. Kom med dine spørsmål, og gjerne ta med praten videre.

Litt om panelet:

Frida Iversen
er 24 år gammel og kommer fra Hamar. Hun flyttet til Trondheim for to år siden og har nå begynt på en bachelor i informatikk. Hun beskriver seg selv som et dypt skeptisk menneske som sjeldent tar det andre sier for god fisk og liker å finne ut av ting selv. Mye på grunn av dette har hun de siste tre årene valgt å bruke ett år på å grundig studere Bibelen og to år på å undervise om den!

Jon Romuld Håversen
er 25 år og kommer fra Kristiansand. Jon er straks ferdig med en master i systematisk teologi. Samtidig som han jobber med apologetikk (trosforsvar) og teologi i Laget NKSS, noe han har gjort i 6 år. Gjennom jobben sin har han og troen hans blitt grillet en rekke ganger.

Nikolai Castberg
er 22 år gammel, studerer fysikk og matematikk, har gått på Bibelskolen i Grimstad (Big) i to år og jobber deltid som ungdomsarbeider. Med sine 7,5 studiepoeng i exphill er han verken redd for litt hobby-filosofi eller store spørsmål, og gleder seg til å undres over dype og vanskelige temaer i plenum.

Grill en kristen arrangeres i samarbeid med Skepsisuka. Mer om Skepsisuka her: https://www.facebook.com/events/5367108333375690

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals