Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Klubben
Organizer Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Date 24. February 2023
Time 21:30 - 23:30
Ticket 200,- / 250,-
Age limit 18 years

Hedda Mae // Klubben

Hedda Mae plays her high energy pop music in Klubben in february! You don't wanna miss out on this <3

Bergens popdronning Hedda Mae ble møtt med strålende kritikker etter hun gikk av scenen på Rockefeller på by:Larm 2020 og verden lå klar for hennes føtter. Da pandemien inntraff kun dager etterpå gikk plutselig alle konsertplaner, samt utenlandssatsningen i vasken, noe som gjorde at Hedda og produsent Benjamin Giørtz, tidligere kjent fra indiepopbandet Kid Astray, fikk masse tid i studio. Dette resulterte i en kreativ boost og reise i ulike genre og uttrykk. Musikken minner om både 80-tallspop, retrodisco, vestkystpop og gospel-farget R&B, med klare melodier og sterke farger.

I september 2022 returnerte Hedda til by:Larm hvor det hele begynte, denne gang på festivalens hovedscene Sentrum Scene, hvor hun slapp sin tredje EP samme kveld, som avrundet hennes trilogi-prosjekt av EP-er. Etter en fantastisk mottakelse fra nasjonal og internasjonal presse samt publikum, er hun nå klar for å legge ut på en Norgesturné og presentere prosjektet, som nå er enda mer fargerikt og høyere enn før.

Hedda Mae har et unikt talent i å absorbere en rekke kjente inspirasjoner fra estetikken på 90- og 00-tallet, for å lage futuristisk popmusikk som er helt hennes egen sound. Hennes groovy, energiske og lekne holdning har blitt varmt mottatt av fans, presse og radio i Norge og internasjonalt.

"Hypen rundt Hedda Mae might just get louder" - Ballade.

"Det er vanskelig å ikke la seg rive med av låtene til Hedda Grønhaug alias Hedda Mae, SPESIELT live" - 730.

"Hedda Mae viser at hun er en av de beste popartistene Norge har" - Dagens Næringsliv.

"If Hedda Mae was alive during the 90's she'd of probably been one of the biggest pop stars of the time" - A1234.

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals