Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Klubben
Organizer Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Date 11. November 2022
Time 22:30 - 00:00
Ticket 150,- / 200,-
Age limit 18 years

Regnvær // Klubben

Regnvær is coming to Klubben in november!

Regnvær består av Kristian Steffensen, Ruben Skorstad, Øyvind Mentzoni Skjervold, Jonas Lind og Joachim Schmidt. Bandet ble dannet i Bodø i 2015, og fikk raskt oppmerksomhet i hjembyen med sine fengende hits og vakre ballader. Siden da har låter som «Høyere», «Aurora», «Søvnløs» og «Danser» gitt dem mye radiospilling og over én million streams på Spotify til nå.

Med et sound som beveger seg i krysningen mellom pop og moderne R&B, kombinert med ærlige tekster om kjærlighet, nostalgi og det å finne seg selv, har guttene i Regnvær kapret mange hjerter og skapt en solid fanbase i Norge. Hele bandet bor nå sammen i kollektiv i Trondheim. Med eget studio i stua produseres det låter på løpende bånd som er så catchy at det er umulig å ikke la seg rive med. Leiligheten er liten. Ambisjonene er store.

Også live har bandet fått et godt rykte. Allerede før de har albumdebutert har de rukket å spille konserter over hele landet, på alt fra store festivaler til små klubbscener. Samtidig har gjengen arbeidet med ny musikk som vi garantert får høre mer av i 2022.

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals