Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Hele huset
Organizer Samfundets Debattkomité
Samfundets Debattkomité (SDK)
Date 14. April
Time 23:58 - 23:59
Ticket Free entrance
Age limit 18 years

Samfundets Debattkomité har opptak!

This event is in norwegian.

Onsdagsdebatten er en kveld der du kan stikke innom Samfundet for diskusjon, politikk og debatt over en lav sko. Onsdagsdebattene er en viktig arena for den politiske bevisstgjøringen av studentmassen og vi trenger engasjerte studenter for å få det til å skje. Er du nysgjerrig og tør å stille spørsmål? Er du interessert i politikk, debatt og samfunn? Ønsker du å bidra til et politisk bevisst og engasjert studentmiljø i Trondheim? Da burde du søke Samfundets Debattkomité!

Samfundets Debattkomité (SDK) er en undergruppe av Styret, og jobber med å sette temaene for Onsdagsdebatter og Samfundsmøter sammen med Styret. Vi jobber med ordstyring, arrangering, planlegging og markedsføring av Onsdagsdebattene. Som medlem av SDK får du anledning til å sette dine drømmetemaer på agendaen, du får ordstyre profilerte politikere og samfunnsdebattanter, og ikke minst får du venner for livet! Med din hjelp vil vi gjøre Samfundet til en enda sterkere debattarena og nå ut til alle byens studenter.

Vervet vil vare fra 17. mai 2024 – 17. mai 2025. I løpet av denne perioden jobber man på debattene hver onsdag, har møte hver mandag, og innimellom jobber man på samfundsmøtene på lørdager. I tillegg vil det bli noe planlegging og workshops dette semesteret, før 17. mai. Vi består av 6 funksjonærer, i tillegg til PR-ansvarlig og Temaansvarlig fra Styret.

Høres dette interessant ut? Ta kontakt med påtroppende Debattansvarlig Isak Kvandal (954 78 848) for en uformell og uforpliktende prat. Søknad og spørsmål kan sendes til styret-opptak@samfundet.no. Alle som søker blir kalt inn til intervju. Her ønsker vi å bli kjent med deg og ditt engasjement – det er ingen krav til forkunnskaper.

Søknadsfristen er 14. April kl. 23:59. Søk Samfundets Debattkomité!

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals