Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Storsalen
Organizer Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Date 16. August
Time 22:00 - 00:00
Ticket 200,- / 250,-
Age limit 18 (student), 20 (non-student)

Chris Abolade

Chris Abolade's debut album "Alle Hater Chris" is finally out! As the semester's first Friday concert, Chris Abolade will raise the roof in the Great Hall at Samfundet on 16 August. You don't want to miss this!

På nyåret vil mitt debut-album «Alle Hater Chris» se verdens lys. Jeg har aldri gledet meg, og samtidig gruet meg så mye til å vise ny musikk. Jeg har pustet og åndet dette de siste 3 årene. Dette prosjektet er et lite fuck you til demonene som har prøvd å rive meg ned.

Jeg gleder meg til å vise vennene mine, familien min og ikke minst fansen min hva jeg har skapt med mitt crew. Føler meg frelst og heldig. Å stå på denne scenen, under denne turneen kommer jeg til å huske for resten av livet mitt. Jeg håper å se deg der. Så mange som mulig. Dele musikken jeg blør for. Gråter for og elsker. Sammen med dere. Jeg vil la dere føle det jeg føler, jeg vil la dere vite at dere ikke er alene. Vi er sammen. Sammen på denne rare planeten vi bor på.

Jeg vil invitere dere til et selskap, et show, en sermoni. La oss gifte oss sammen. Gjennom natten. Vil du gifte deg med meg..

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals