Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Storsalen
Organizer Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Date 4. March 2016
Time 22:00 - 00:00
Ticket 270,- / 330,-
Age limit 18 years

Nico & Vinz

Den norske stjerneduoen Nico & Vinz kommer til Samfundet 4. mars!

NB: Billettsalget åpner 4.desember kl 09.00.

Nico & Vinz har hoppet mellom to kontinenter de siste to årene, og har den siste tiden servert sine fans en hitparade av nye låter. ”That’s How You Know”, som ble laget i samarbeid med det amerikanske stjerneskuddet Bebe Rexha og rapstjernen Kid Ink, har banet seg vei inn på flere av verdens hitlister, og raket sammen over 41 millioner streams så langt.

Mye har skjedd siden ”Am I Wrong” eksploderte i USA. Duoen har blitt litt eldre, litt visere og vet litt mer om hva slags artister de har lyst til å være. Der ”Black Star Elephant” fulgte et konkret konsept hele veien, gir den nye EP’en ”Cornerstone” mer rom for Nico & Vinz musikalske utforskning og ekspansjon.

– Vi vil fokusere på å være så åpne som mulig, for denne generasjonen er ikke så opptatt av sjangre. Vi hører på alt, og den nye EP’en vår reflekterer det i stor grad, forteller Nico.

Nico & Vinz har i 2016 endelig gjort plass til en rendez-vous med sine norske fans. I februar og mars legger de ut på en mini-turné, og vi vil få se et nytt Nico & Vinz, men også en del av det velkjente Nico & Vinz som reiste til det store utland for noen få år siden.

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals