Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Edgar
Organizer Kafé- og Serveringsgjengen
Kafé- og Serveringsgjengen (KSG)
Date 11. February 2016
Time 21:00 - 23:00
Ticket Ticket included with entrance
Age limit 18 years

Nations Of The Soul

Bergensbaserte Nations of the Soul har fått en pangstart på sin karriere. Etter bare noen få måneder som band, meldte de seg på Eggstockfestivalen, og stakk av med andreplassen. I ettertid har de fått flere gode spillejobber, blant annet på Slottsfjell og som oppvarmere for det irske folkbandet, Hudson Taylor.

I kjølvannet av festivalsommeren, gjorde de sin første turné, hvor de besøkte 15 byer og spilte 27 konserter på fem dager. Målet var å spre musikken ut til folket, slik folkmusikk skal oppleves. Nå har bandet spilt inn sitt debutalbum som kommer 5. februar.

Nations of the Soul består av de talentfulle brødrene Lucas Jeff og Mikael Birger Roussel som er opprinnelig fra Frankrike, men flyttet til Bergen for 8 år siden. Bandet opererer innen et vidt indiebegrep og folkpop med sterke og ydmyke låter om livet. Referanser som Simon & Garfunkel, The Lumineers og Of Monsters and Men vil være relevant å trekke frem.

I 2015 har bandet vært i Duper Studio med Yngve Sætre bak spakene og spilt inn sitt debutalbum som kommer 5. februar. Tre smakebiter har blitt utgitt i forkant. Dette blir nok et band man får høre mer om i 2016.

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals